Χριστοφιλέας: Η πορεία του Παλληνιακού οφείλεται στη σκληρή δουλειά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστοφιλέας: Η πορεία του Παλληνιακού οφείλεται στη σκληρή δουλειά

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 | 2:40 π.μ.



Τηρουμένων των αναλογιών η πορεία του Παλληνιακού κρίνεται επιτυχημένη τη φετινή σεζόν και σε αυτό έχουν συντελέσει η δουλειά που γίνεται από τους Γιώργο Φαράκο και Παναγιώτη Χριστοφιλέα
Αμφότεροι έχουν δώσει πολλά στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, δείχνοντας το δρόμο και σε άλλα σωματεία σχετικά με τον τρόπο δουλειάς που πρέπει να γίνεται στην εκάστοτε ομάδα. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Χριστοφιλέα που αναφέρθηκε στην καθημερινή δουλειά που γίνεται στο σωματείο λέγοντας: 0 Παλληνιακός στηρίζεται σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του. Υπάρχει πολύ ταλέντο σε αρκετούς παίκτες και θεωρώ ότι έχουν τις βλέψεις για να αγωνιστούν στο άμεσο μέλλον σε ανώτερες κατηγορίες. Αυτό το αποτυπώνει η βαθμολογική θέση που κατέχει ομάδα αλλά και το γεγονός ότι παίζουμε σύγχρονο και ωραίο ποδόσφαιρο. Όλα αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς και στο πρόγραμμα που ακολουθούμε από την αρχή της προετοιμασίας. Σημαντικό επίσης αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τον κ. Φαράκο με τον οποίο έχουμε δεθεί και λειτουργούμε άψογα. 

Το σημαντικότερο όλων είναι η στήριξη που έχουμε από την διοίκηση και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο ο οποίος μας έχει δώσει όλα τα εφόδια για να δουλέψουμε με σωστό τρόπο”.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...