Από... τεσσάρα σε τεσσάρα ο Γέρακας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Από... τεσσάρα σε τεσσάρα ο Γέρακας!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 | 10:01 μ.μ.




ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ - ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ 1-4

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Γέρακας ο οποίος πετάει από... τεσσάρα σε τεσσάρα! Μετά το Καπανδρίτι, λοιπόν, κι αφού ακολούθησε το ρεπό, οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν δυναμικά και επικράτησαν εύκολα 1-4 του Αστέρα Γ. Νερών.


Η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη, βρισκόμενη πάντα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γέρακας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Δελάρδα, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά ασίστ του Δημητριάδη. Το δεύτερο γκολ σημείωσε στο 52' και πάλι ο Δελάρδας, ύστερα από κάθετη πάσα του Παναγόπουλου, με τον Αστέρα να αντιδρά κάπως στην επανάληψη και να μειώνει στο 62' με προβολή από κοντά του Πανούλα.


Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, ωστόσο, αφού πέτυχαν το 1-3 στο 66' με κοντινή προβολή του Καραμολέγκου, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δημητριάδης στο 78', διαμορφώνοντας το τελικό 1-4 με δυνατό σουτ.


***Διακριθέντες για τον Γέρακα οι: Παναγόπουλος, Δελάρδας και Καλούδης.

***Για τον Αστέρα ξεχώρισε ο Ζαβούρας.


Διαιτητές: ΣΠΙΘΑΣ Δ., ΒΑΛΛΑΣ Γ., ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ Ε.

(Παρατηρητής: ΒΕΝΟΣ ΘΩΜΑΣ)


ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ: Γεωργακόπουλος, Γούλας, Τιμπής, Αβραμόπουλος, Πετρόπουλος, Αλεξανδρής, Νάσιος, Ζαβούρας, Πανούλας, Πρασιμος, Γαλάκος.


ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Ροζάκος, Καρλατήρας, Ανδριώτης, Καλούδης, Βλαχιώτης Γ, Ζούρας, Μίαρης, Σκανδάλης, Δελάρδας, Παναγόπουλος, Δημητριάδης.

Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγές Καραμολέγκος, Βλαχιώτης Λ, Τραγούλιας.


pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...