ΑΠΕΛ: Ούτε η ομάδα μας ούτε η πόλη μας έχει δώσει τέτοια δείγματα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΠΕΛ: Ούτε η ομάδα μας ούτε η πόλη μας έχει δώσει τέτοια δείγματα!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 | 3:37 μ.μ.

 

 

ΑΠΕΛ: Ούτε η ομάδα μας ούτε η πόλη μας έχει δώσει τέτοια δείγματα!

Το ΔΣ της Λαυρεωτικής παίρνει επίσημα θέση με αφορμή την αποκάλυψη της «Δίκης στον ΣΚΑΪ» σχετικά με τους δύο αγώνες Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στο παράνομο στοίχημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση-επιστολή που μας απέστειλε η ΑΠΕ Λαυρεωτική:

''Γνωρίζουμε ότι τα στοιχήματα έχουν διαφθείρει συνειδήσεις και αισθανόμαστε πικρία και μόνο που αναφέρθηκε το όνομα της ομάδας μας σε περιστατικό παράνομου στοιχηματίσου, καθώς ούτε η ομάδα μας ούτε η πόλη μας έχει δώσει τέτοια δείγματα. Το συμβούλιο της ομάδας μας αποτελείται από νέους ανθρώπους χωρίς κανένα μεγάλο χρηματοδότη , και διαθέτουμε τον πολύτιμο χρόνο από την εργασία μας και τις οικογένειες μας και έχουμε εκλεγεί για να προάγουμε τον αθλητισμό της πόλη μας να δώσουμε μια δημιουργική διέξοδο στους νέους μας και δεν έχουμε σαν στόχο να βγάλουμε χρήματα και αυτό το κάνουμε πολύ σωστά μέχρι σήμερα.

Δεν θα απολογηθούμε αν κάποιοι μας επέλεξαν να μας βάλουν στην λίστα των στοιχημάτων. Δεν θα επιτρέψουμε στην κακή δημοσιογραφία να μας χρησιμοποιεί έστω και με υπόνοια και παρακαλούμε πάρα πολύ όσοι την χρησιμοποιούν να την πάρουν πίσω γιατί δεν είναι ούτε της λογικής μας ούτε του χαρακτήρα μας. Αν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία είμαστε στην διάθεση σας να μας τα παρουσιάσετε δημοσίως .

Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε την ανταπόκριση σας.

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος Μαλλινάκης Παντελής

Γενικός Γραματέας Παπακωνσταντίνου Νέανδρος

Ταμίας Τρικαλίωτης Λεωνίδας

Γεν Αρχηγός Καπετανίδης Γεώργιος

Μέλος Βουκελάτος Θωμάς

Μέλος Μώρογλου Νικόλαος

Μέλος Τσιγκόπουλος Κωνσταντίνος

Μέλος Βμβακούλας Ιωάννης

Μέλος Δεληγιάννης Ιάκωβος''.

 

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...