Φιλιππούσης Αλέκος: Χαοτική η εικόνα που επικρατεί στο Δήμο Παλλήνης από τα μη καταγεγραμμένα αδέσποτα - Για γέλια το δελτίο τύπου του Δήμου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλιππούσης Αλέκος: Χαοτική η εικόνα που επικρατεί στο Δήμο Παλλήνης από τα μη καταγεγραμμένα αδέσποτα - Για γέλια το δελτίο τύπου του Δήμου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 | 3:10 μ.μ.

Διαβάσαμε σήμερα (23/2/2016) με εμφατικό τίτλο ότι: «Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ/ΝΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.»

Μάλιστα... έπρεπε να γίνει θέμα από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα τον κ.Μερτύρη (διαβάστε εδώ http://bit.ly/1Rkucjh) για να θυμηθεί ο Δήμος Παλλήνης ότι υπάρχει και ένα Πρόγραμμα για τα αδέσποτα!

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο πανικός και η βιασύνη τους να εκδώσουν δελτίο τύπου με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ λάθη!

Γράφει μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου (http://pallini.gr/posts/804):

«Η διαδικασία υιοθεσίας ενός αδέσποτου σκύλου είναι εύκολη και γρήγορη. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί με μια υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζώο.

Όσοι υποψήφιοι ανάδοχοι ενδιαφέρονται να δώσουν μια ευκαιρία ζωής υιοθετώντας ένα ζώο μπορούν να απευθύνονται στον συμβεβλημένο φορέα: Νοσοκομείο ζώων στο Πικέρμι, Λ.Μαραθώνος 21, Πικέρμι, είτε να τηλεφωνήσουν στο 210 6038023-4.»

1. Από πότε κύριοι του Δήμου, το συμβεβλημένο Νοσοκομείο κάνει και υιοθεσίες;

2. Στην σύμβαση που έχετε συνάψει, ΔΕΝ αναφέρεται κάτι τέτοιο πουθενά!

3. Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 ενημερώνετε για την ανανέωση της σύμβασης (http://pallini.gr/posts/594) γράφοντας σε κάποιο σημείο: «Σε συνεργασία με το Νοσοκομείου Ζώων Αθηνών Πικερμίου (21ο χλμ Λ. Μαραθώνος – Πικέρμι) παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα αδέσποτα της περιοχής το οποίο τα παραλαμβάνει, τα περιθάλπει και στη συνέχεια τα επανατοποθετεί στο Δήμο.» Δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ για διαδικασία υιοθεσίας!!!

4. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εγώ προσωπικά με το Νοσοκομείο Πικερμίου (210 6038023) μου ανέφεραν ότι ΔΕΝ κάνουν υιοθεσίες και μου ζήτησαν να απευθυνθώ στην κ.Κόλλια η οποία είναι υπάλληλος στο Δήμο Παλλήνης!

Σε άλλο σημείο του σημερινού δελτίου τύπου διαβάζουμε: «Συνολικά από 1/1/2012 και έως 31/12/2015, δέχθηκαν κτηνιατρική φροντίδα(εμβολιάσθηκαν και στειρώθηκαν), συνολικά 840 αδέσποτα ζώα(σκυλάκια).»

Ελπίζω, (κάτι που θεωρώ απίθανο!) να υπάρχουν όλα τα παραστατικά και τα στοιχεία των ζώων στο μητρώο του Δήμου Παλλήνης!

Στον πανικό τους να μετριάσουν την χαοτική εικόνα που επικρατεί στο δήμο Παλλήνης από μη καταγεγραμμένα αδέσποτα και από την παντελή ανεξέλεγκτη λειτουργία του Νοσοκομείου Πικερμίου, εξέδωσαν ένα δελτίο τύπου ειλικρινά για γέλια!

Σας διαβεβαιώνω ότι ο δήμος Παλλήνης ΔΕΝ κάνει υιοθεσίες αδέσποτων και ΔΕΝ τον ενδιαφέρει κιόλας ούτε η περίθαλψη (περιστατικό με ζώο –ΔΙΑΣ- παράλυτο που πήγαινε για ευθανασία και σώθηκε τελικά από εθελοντές με έρανο συμπολιτών μας!), ούτε η μείωση των αδέσποτων μέσω στειρώσεων.

Αφήνει αγέλες αδέσποτων ζώων να γίνονται κάποια στιγμή φοβικά με αποτέλεσμα, ο κόσμος να φοβάται να περπατήσει στους δρόμους γιατί τα εκλαμβάνει ως επιθετικά και να χρησιμοποιεί ξύλα, πέτρες και ότι άλλο βρει εύκαιρο, ώστε να προστατευτεί από τα «κακά» σκυλιά!

Η αρχική στόχευση του προγράμματος που ήταν η σταθεροποίηση, καταγραφή και η σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων, μέσω της στείρωσης, σήμανσης, καταγραφής και υιοθεσίας τους κι αφετέρου η ευζωία τους, με την εξασφάλιση της κατά περίπτωση κτηνιατρικής φροντίδας σε όλα τα αδέσποτα ζώα της πόλης, έχει πάει περίπατο εδώ και χρόνια!

Από μόνο του αυτό το δελτίο τύπου, ειδικά όταν εξεδόθη λίγες μόνο ώρες μετά από το καταγγελτικό και με πολλά στοιχεία για την επικίνδυνη προχειρότητα που διαχειρίζονται το πρόγραμμα, δελτίο τύπου του κ.Μερτύρη, λέει πολλά για τον πανικό και τις ευθύνες του Δημάρχου κ.Ζούτσου, του αντιδημάρχου κ.Σταματίου και όλων όσων ασχολούνται με αυτό το πρόγραμμα.

- Στη φωτογραφία εικονίζονται 3 νέα ΜΗ καταγεγγραμένα αδέσποτα στην οδό Έβρου στο Γέρακα.

 

Φιλιππούσης Αλέκος

Δημότης Παλλήνης

Κάτοικος Γέρακα

 

1 σχόλια :

Unknown είπε...

Τα παρα λες φιλε....υπερβολικος

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...