Μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς από το Παλληνιακό, στη Μνήμη του Φίλου και Ανθρώπου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς από το Παλληνιακό, στη Μνήμη του Φίλου και Ανθρώπου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 | 5:08 μ.μ.



Σε μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς στη μνήμη του αγαπημένου προπονητή της Παλλήνης ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ προχώρησε η ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ.


Δείτε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:


Η Ομάδα Ποδοσφαίρου του Παλληνιακού, αντί Μνημόσυνου στη Μνήμη του αγαπητού μας φίλου Σωκράτη Κιούρκου, καλεί όλους τους Παλληνιώτες και μη, σε συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης (εκτός ρουχισμού).

Η συγκέντρωση των ειδών, θα γίνει τη Κυριακή 21/2/2016 στο προαύλιο χώρο του Γηπέδου Παλλήνης και θα διαρκέσει από τις 10:00 έως και το πέρας (18:00)του αγώνα Παλληνιακός – Άγιος Στέφανος που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 21ηςαγωνιστικής του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν εκ μέρους των Πολιτών και εις Μνήμη του αδικοχαμένου φίλου Σωκράτη και πρώην Προπονητή της Ομάδας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης μας.


Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Παλληνιακός ΑΟ

Κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...