Αλμπάνης: Άριστη η διαιτησία Κορδολαίμη, ζητώ συγνώμη που παραφέρθηκα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλμπάνης: Άριστη η διαιτησία Κορδολαίμη, ζητώ συγνώμη που παραφέρθηκα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 | 10:13 μ.μ.


Ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού ευχαρίστησε και τη διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας για την άψογη φιλοξενία.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να τα παραδέχεσαι. Ακόμα κι αν νιώθεις έντονη απογοήτευση και πίκρα που έχασες ένα κρισιμότατο ματς. Αυτό λοιπόν έκανε ο Βαγγέλης Αλμπάνης, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του χαρακτήρισε άριστη τη διαιτησία του Βαγγέλη Κορδολαίμη στο χτεσινό ντέρμπι με την Θύελλα. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον έμπειρο διαιτητή για κάποια... γαλλικά που είπε, λόγω της έντασης και της κρισιμότητας του αγώνα. «Αρχικά θα ήθελα να τονίσω πως η διαιτησία του κ. Κορδολαίμη ήταν άριστη όπως και η φιλοξενία που είχαμε ως Παλληνιακος από το ΔΣ της Θύελλας Ραφήνας. Από εκεί και πέρα θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τον κ. Κορδολαίμη γιατί παραφέρθηκα λόγω της έντασης και της έκβασης του αγώνα λέγοντας πράγματα που δεν έπρεπε να πω».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...