Συνεδρίαση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ (Παλλήνης – Παιανίας) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνεδρίαση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ (Παλλήνης – Παιανίας)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 | 10:51 μ.μ.



Κατόπιν προσκλήσεως του απερχόμενου συντονιστή Γιώργου Αποστολίδη, συνεδρίασε ο τοπικός πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ. των Δήμων Παλλήνης – Παιανίας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήταν τα εξής:
Α) Εγγραφή και καλωσόρισμα, νέων μελών του πυρήνα και φίλων του Ε.ΠΑ.Μ.
Β) Απολογισμός για τα τέσσερα χρόνια αδιάλειπτης πολιτικής και κοινωνικής λειτουργίας στους Δήμους ευθύνης του.
Γ) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συντονιστικού οργάνου και
Δ) Σχεδιασμός δράσεων για το 2016, με αποκλειστικό στόχο, την απελευθέρωση της πατρίδας από τους δυνάστες – δανειστές της και την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας της.
Ε) Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του πυρήνα , αγαπητοί φίλοι και φίλες του, ενώ τίμησαν με τη παρουσία τους τη συνέλευση του πυρήνα, ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, καθώς και τα μέλη της Πολιτικής γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Κυπριώτης και Όθωνας Κουμαρέλας.
Η σύνθεση του νέου συντονιστικού του πυρήνα «Ε.ΠΑ.Μ Παλλήνης Παιανίας» έχει ως εξής:
Συντονιστής : Αλιφέρης Ευάγγελος
Αν. Συντονιστής: Μουκέλης Παναγιώτης
Γραμματέας: Μπαλωτή Μαρία
Ταμίας : Χολιαστός Κωστής
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο απερχόμενος συντονιστής Γιώργος Αποστολίδης, θα στελεχώσει τη νέα Επιτροπή Θεμάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ε.ΟΤΑ.

Με τιμή
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ (Συντονιστής)
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΤΗ (Γραμματέας)




1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τελικα τα παιδια του ΕΠΑΜ και τα είχαν προβλεψει όλα και συνεπεις στους αγωνες τους ειναι. Καλη χρονια σε ολους.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...