Αλμπάνης: Αντίπαλοι για 90' λεπτά με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου! (Δείτε την δήλωση του προεδρου του Παλληνιακού για το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλμπάνης: Αντίπαλοι για 90' λεπτά με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου! (Δείτε την δήλωση του προεδρου του Παλληνιακού για το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 | 9:36 μ.μ.

 

Αναμφίβολα η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση (μαζί με το Κορωπί – Κεραυνός) σ' αυτή την 21η αγωνιστική της Α' κατηγορίας είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον Παλληνιακό και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Ο αγώνας φυσικά αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν θυμηθούμε την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο σωματεία στο ματς του πρώτου γύρου.

Βέβαια όλα αυτά φαίνεται να είναι... περασμένα ξεχασμένα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύει και η κεντρική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης με τον πρόεδρο του Αγίου Στεφάνου Κοσμά Λεπατατζή, από τον χορό των «ερυθρόλευκων», δίνοντας το σωστό παράδειγμα.

Με αφορμή λοιπόν την παραπάνω φωτογραφία και το μεγάλο ματς της Κυριακής εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Αλμπάνη, ο οποίος φρόντισε να μας ξεκαθαρίσει πως Παλληνιακός και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και θα είναι αντίπαλοι μόνο για 90' λεπτά. «Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου θα τύχουν της καλύτερης φιλοξενίας. Άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Θα είμαστε 90' λεπτά αντίπαλοι και από εκεί και πέρα και πάλι φίλοι. Για εμάς θέλω να τονίσω πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάμε για τη νίκη την Κυριακή, έχουμε αγώνες – τελικούς μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της χρονιάς».



Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...