Οι γυναίκες του Κρόνου Γέρακα "κλείδωσαν" την 6η θέση και την παραμονή! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι γυναίκες του Κρόνου Γέρακα "κλείδωσαν" την 6η θέση και την παραμονή!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 | 9:23 μ.μ.



Α’ ΕΣΚΑ – Γυναικών 20η αγωνιστική

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ: 39 – 61

Κυριακή 29.2.16

Κλείδωσαν την 6η θέση, και παραμονή!

Η 6η θέση της βαθμολογίας κλείδωσε για τις γυναίκες, 2 αγωνιστικές πριν τη λήξη του μαραθωνίου της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών, μέσα από την ομολογουμένως πολύ δύσκολη φετινή σεζόν, με όλες τις αντιξοότητες και με όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν σε αυτό το τμήμα του συλλόγου.

Εκείνο που πιστώθηκε όμως σε αυτή την ομάδα, είναι η επιβεβαίωση της αξίας αυτών των κοριτσιών, που έχοντας κερδίσει 2 συνεχόμενους τίτλους μέσα σε 2 χρόνια, ανεβαίνοντας ισάριθμες κατηγορίες, για να βρεθούν από τη Γ’ στη Β’ και τώρα στην Α’ ΕΣΚΑ, σειρά είχαν να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται εδώ. Και πράγματι το απέδειξαν. Χωρίς καλή (έως μηδαμινή) προετοιμασία, χωρίς καλό ξεκίνημα, ξεκινώντας από τις τελευταίες θέσεις, με μειωμένο ρόστερ, η αλλαγή προπονητικού team, έδωσε εμπειρία και νέα ώθηση στην ομάδα. Με συνεχή προσπάθεια και με πολύ τσαγανό, βήμα – βήμα, κατάφεραν να πατήσουν γερά στα πόδια τους, να σταθεροποιηθούν και να αντικρίζουν τον κάθε αντίπαλο κατάματα.

Λίγη σημασία έχει το σκορ και η εξέλιξη της αναμέτρησης και δε χρειάζεται να σταθούμε σε αυτή.

Ο στόχος του Κρόνου Γέρακα ως ‘νεοφώτιστης’ ομάδας στη δύσκολη κατηγορία της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών, επιτεύχθηκε και ο σύλλογος μπορεί να περηφανεύεται και να ονειρεύεται για ακόμη καλύτερη πορεία, -ευελπιστώντας …. και με λιγότερες δυσκολίες- για την επόμενη σεζόν.

Respect!!! Κυρίες, δεσποινίδες και κ.κ. προπονητές!

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...