Ο συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» στη τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Παλλήνης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (Δελτίο Τύπου) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» στη τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Παλλήνης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (Δελτίο Τύπου)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 | 4:02 μ.μ.


Ο επικεφαλής, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού  «Ανθούσα , Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις  για να Ζεις», παρευρέθηκαν στην τελετή βράβευσης  των εισαχθέντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης  την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού-Πειραματικού Λυκείου Παλλήνης.
Ο κος Παναγιώτης Μερτύρης συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες τους, τονίζοντάς τους ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, με καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες. "Οι μαθητές μας, φοιτητές πια, αποτελούν τους αυριανούς πολίτες αυτού του τόπου, αποτελούν την ελπίδα για αυτόν τον τόπο και δίνουν σιγουριά και δύναμη για να μπορέσουμε να χτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο",τόνισε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, το έργο των οποίων είναι άξιο θαυμασμού και με τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους , συνέβαλαν στην επιτυχία των μαθητών.
Τέλος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες.

κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση






1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η παράταξη του Μερτύρη ήταν εκεί και βράβευε;;;; Μπράβο στον κ. Μερτύρη και στην παράταξη του. Και εις ανώτερα

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...