Μεγάλο διπλό στο Μαρκόπουλο ο ανανεωμένος Παλληνιακός! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλο διπλό στο Μαρκόπουλο ο ανανεωμένος Παλληνιακός!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 | 8:58 μ.μ.


Σπουδαία εκτός έδρας πέτυχε το Σάββατο (9/1) ο Παλληνιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-2 της Μαρκό, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, που διεξήχθη ωστόσο σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου παρουσιάστηκε ανανεωμένη, με άκρως νεανικό σχήμα και έφυγε με το διπλό από μια δύσκολη έδρα, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις!

Μάλιστα ο Παλληνιακός είχε να αντιμετωπίσει μια δουλεμένη και καλή ομάδα όπως είναι η Μαρκό, η οποία ξεκάθαρα αδικείτε από τη θέση της στην βαθμολογία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, εκεί όπου προηγήθηκε στο 7' με κεφαλιά του Κυριόπουλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 17' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοβάνη, το οποίο κέρδισε ο Μιρτάι για μαρκάρισμα που δέχτηκε. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου Μαρκό ξαναμπήκε στο... κόλπο, όταν ο Χάρης Γκόντζος με πέναλτι μείωσε σε 1-2.

Στην επανάληψη η Μαρκό του Γιώργου Παπαϊωάννου ρίσκαρε και πίεσε στο μισό γήπεδο αναζητώντας την ισοφάριση. Μάλιστα οι γηπεδούχοι απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική ευκαιρία εκείνη όπου ο Καβαδίας έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Γκόντζου, αποσοβώντας σωτήρια την ισοφάριση. Όσο για την ομάδα της Παλλήνης, στο β' μέρος ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, τακτική που της βγήκε εκ του αποτελέσματος, κρατώντας την πολύτιμη νίκη.

***Κορυφαίος για την Μαρκό ο Χάρης Γκόντζος και ο Σκέρντι Πλάκα.
***Για τον Παλληνιακό εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μιρτάι, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Καλούδης, Καβαδίας και Κυριόπουλος.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Καραθανάσης, Κάλλης
(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώτσαινας )
(Παρατηρητής: Καφετζόγλου)

ΜΑΡΚΟ: Παππάς, Σκόρδας, Πατσιαούρας, Δημογιάννης (80' Κερμέζο), Τζανής, Ρεντζης, Βεϊζάι, Τσετβερίκοφ, Γκριμέκης (65' Ούτσικας), Γκόντζος, Πετράι (20' Σκέρντι Πλάκα).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Καβαδίας, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Κοβάνης, Κυριόπουλος (78' Βλάχος), Μαργιέτης (82' Σταυρουλάκης), Μαυράκης (52' Μπούρας), Μιρτάι.

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...