Αλμπάνης: Ο Παλληνιακός συνεχίζει ενωμένος και δυνατός Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλμπάνης: Ο Παλληνιακός συνεχίζει ενωμένος και δυνατός

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 | 10:11 μ.μ.

 

 

Αναμφίβολα οι αποχωρήσεις των Νάκου, Τούσα, Κάπου και Μουστόγιαννη αποδυνάμωσαν -αγωνιστικά- τον Παλληνιακό, ωστόσο εκείνοι που μένουν πίσω συνεχίζουν ενωμένοι και δυνατοί. Αυτό αποδεικνύουν οι δηλώσεις που μας έκανε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Βαγγέλης Αλμπάνης, ο οποίος στάθηκε στις παραπάνω τέσσερις αποδεσμεύσεις, ενώ τοποθετήθηκε και για την συνέχεια.

Αρχικά, ο κ. Αλμπάνης ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Νάκου, Τούσα, Κάπο, Μουστόγιαννη και τουςευχαρίστησε για τη συνεργασία. Όσο για το αν θα υπάρξει ενίσχυση του σωματείου στη χειμερινή περίοδο; Απάντησε πως «εξετάζουμε δύο - τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σε συνεννόηση με τους προπονητές μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Παλλήνης πρόσθεσε: «Ο Παλληνιακός συνεχίζει ενωμένος και δυνατός. Συνεχίζουμε με μεγάλα όνειρα και έχουμε στόχο όχι μόνο να ενισχύσουμε την ομάδα αλλά και να δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά των Ακαδημιών. Είναι βέβαιο πως θα υπάρχει προώθηση κάποιον νεαρών αθλητών στην πρώτη ομάδα διότι γίνεται καλή δουλειά στα τμήματα Υποδομών και πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες και στα δικά μας παιδιά».

Πηγή

 

1 σχόλια :

Φίλος της ομάδας είπε...

Στο Ντόμινο των αποχωρήσεων προστέθηκε και ο Χρόνης. Η νέα χρονιά εύχομε να μας βρει ενωμένους αλλά ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΕΝΟΥΣ. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...