Απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 | 3:51 μ.μ.

Ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 ξεκινά η περισυλλογή και απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων, για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν μερίμνησαν σχετικώς.

 

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης της εικόνας της πόλης, αλλά και της αποσυμφόρησης του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης.

 

Η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Παλλήνης σεβόμενη την ιδιωτική περιουσία, εφάρμοσε το Προεδρικό Διάταγμα 116/2004, που προβλέπει την απόσυρση εγκαταλελειμμένων Ι.Χ. σε εύλογο χρονικό διάστημα(και αφού παρέλθουν τρεις(3) μήνες και 45 ημέρες συνολικά) και κατόπιν επικόλλησης σχετικών εγγράφων(ειδοποιητηρίων).

 

Ο Δήμος Παλλήνης απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους της πόλης μας, να φροντίσουν την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν κώλυμα στην στάθμευση και την κυκλοφορία των εν λειτουργία οχημάτων.

 

Tηλέφωνο Γραφείου Εγκαταλελειμένων Οχημάτων: 210 6662144, 210 6662142

 

 

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που περισυλλέγονται από το Δήμο Παλλήνης, οδηγούνται προς ανακύκλωση.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...