Σοκ στον Γέρακα: Σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου δημοτικού σχολείου ασελγούσε σε μαθήτριες! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοκ στον Γέρακα: Σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου δημοτικού σχολείου ασελγούσε σε μαθήτριες!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 | 10:07 μ.μ.

Ασελγούσε σε κορίτσια της Γ’ και Δ’ τάξης δημοτικού σχολείου του Γέρακα προσφέροντάς τους αναψυκτικά και τρόφιμα.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς κοριτσιών συγκεκριμένου δημοτικού σχολείου της πόλης κατηγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία και αμέσως επιλήφθηκαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο την περασμένη Παρασκευή και όπως προέκυψε από την έρευνά τους αλλά και την ανάκριση του συζύγου της ιδιοκτήτριας του κυλικείου, αυτός, 52 ετών, ομολόγησε, ότι όντως είχε κατ' επανάληψη ασελγήσει σε βάρος μικρών κοριτσιών!

Τα τελευταία θύματα του αδίστακτου παιδόφιλου ήταν μια 10χρονη μαθήτρια Τρίτης δημοτικού και δύο 11χρονες μαθήτριες Τετάρτης δημοτικού.

Ο 52χρονος συνελήφθη και αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα μέχρι την Τετάρτη ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και αναζητούν πλέον τα ρούχα που φορούσαν τα τρία κορίτσια τις επίμαχες ημέρες προκειμένου να διακριβώσουν αν θα εντοπιστούν ίχνη γενετικού υλικού του 52χρονου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

notioanatolika.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...