ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 | 8:43 π.μ.


Στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού σχολείου έκοψαν,για πρώτη φορά, και οι τρεις Σύλλογοι της Ανθούσας (Εξωραϊστικός Σύλλογος, Εξωραϊστικός Πολιτιστικός ΄΄ΑΤΛΑΝΤΙΣ΄΄ και οι Οικιστές) Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος πατήρ Ιωάννης ο οποίος πέραν των ευχών μίλησε για το θέμα της επικοινωνίας των ανθρώπων,δίνοντας έμφαση στην αποδοχή της μοναδικότητας του καθενός και την ανοχή της διαφορετικότητας όπως κι αν εκδηλώνεται αυτή π.χ καταγωγή θρησκεία τοξική προέλευση, διαφορετική συμπεριφορά, διαφορετική γλώσσα κλπ Χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των Συλλόγων κ.κ Πρασσάς - Κολοκοτρώνης και Βανταράκης που τόνισαν ότι η απόφαση για κοινή κοπή της πίτας ήταν επιβεβλημένη διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ανθούσα επιβάλουν τη συνεργασία όλων και θα επακολουθήσουν συντονισμένες ενέργειες. Χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος κ Αβαρικιώτης .Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ κ Μαντζώρος Α , Σταματίου Θ, ΚαρκούλιαςΔ Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Λιακόπουλος Αγγ.ο κ Μερτύρης Παν, ο κ Β ολιώτης Απ.,ο κ Γαβράς Νικ . ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Παλλήνης κ Μπουντουβάς Αν , ο πρώην αντιδήμαρχος Καραγιάννης Γρ, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι , μέλη και φίλοι των συλλόγων.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...