Θοδωρής Κοτσώνης: Αν κάποιοι ενοχλούνται απ’ όσα γράφω, δεν έχουν παρά να καταφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον μου. Αν έχουν δίκιο, θα δικαιωθούν! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θοδωρής Κοτσώνης: Αν κάποιοι ενοχλούνται απ’ όσα γράφω, δεν έχουν παρά να καταφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον μου. Αν έχουν δίκιο, θα δικαιωθούν!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 | 5:22 μ.μ.

Με την πρέπουσα ευπρέπεια προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, οφείλω να δώσω μια απάντηση στην κλήση της από 22/12/2015 να «ανακαλέσω υποχρεωτικά (!) εντός 10 ημερών όσα δημοσιεύματα ανάρτησα  στην ιστοσελίδα μου “ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ” τα οποία εμπεριέχουν δυσμενείς κρίσεις αρχών, οργάνων και επιτροπών της ΕΠΣΑΝΑ».
Πρώτον: Ουδείς δύναται να με υποχρεώσει να ανακαλέσω όσα εγώ πιστεύω και γράφω στην ιστοσελίδα μου.
Δεύτερον: Δεν θεωρώ ότι με τα δημοσιεύματά μου δυσφημίζω το άθλημα του ποδοσφαίρου, όπως ρητά αναφέρει το άρθρο 25 του Π.Κ. με το οποίο τόλμησαν οι φίλοι της ΕΠΣΑΝΑ να με καλέσουν σε απολογία! Αντιθέτως, προβάλλω και διαδίδω λεπτομέρειες αγώνων, γεγονότα και καταστάσεις που θέλουν να πληροφορούνται οι ασχολούμενοι με τα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ και που δεν έχουν άλλο τρόπο να πληροφορηθούν. Άρα, προσφέρω υπηρεσία πολύτιμη στην σωστή λειτουργία της ΕΠΣΑΝΑ.
Τρίτον: Αν κάποιοι ενοχλούνται απ’ όσα γράφω, δεν έχουν παρά να καταφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον μου. Αν έχουν δίκιο, θα δικαιωθούν!
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας… Διότι στο περιβάλλον της Ένωσης κινούνται πλέον πολλοί ψεύτες και διαστροφείς της πραγματικότητας! Άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά που παίζουν μπάλλα στην περιοχή αλλά για την «καρεκλίτσα τους» και για το πώς θα βρίσκονται οι ίδιοι στην επικαιρότητα. Μυαλοπώληδες και παντογνώστες…
Στην πραγματικότητα είναι άσχετοι ή μέτριοι γνώστες του τρόπου διοίκησης ενός σωματείου. Δεν θα προχωρήσω περαιτέρω, σεβόμενος όσους επαγγελματίες του χώρου εκτελούν σωστά το αντικείμενό τους.
Αλλά, επί προσωπικού, φθάνει! Ως εδώ…

Θοδωρής Κοτσώνης
αθλητικός συντάκτης επί 45 χρόνια

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...