Ο Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ BASKETBALL ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ BASKETBALL ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 | 9:34 μ.μ.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, ο ΓΣ Παλλήνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία αθλητών του συλλόγου μπάσκετ της Παλλήνης, γονέων των μικρών αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου και πολλών φίλων του σωματείου.

Πριν την κοπή της πίτας, οι φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους αθλητές της εφηβικής ομάδας του ΓΣ Παλλήνης, που επικράτησε άνετα της ομάδας του BAC, κάνοντας το καλύτερο ποδαρικό για τον σύλλογο μπάσκετ της Παλλήνης.

Οι αθλητές, τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Παλλήνης εύχονται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...