ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ FINAL FOUR!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ FINAL FOUR!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 | 11:50 μ.μ.

ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 69-56 (16-19, 36-29, 54-43, 69-56).

Με το δεξί έκαναν ποδαρικό οι Άνδρες του Συλλόγου μας.

Στον πρώτο αγώνα του 2016 παίζοντας με αντίπαλο την ομάδα της ΠΑΛΑΤΙΑΝΉΣ (ομάδα ανώτερης κατηγορίας) για τον θεσμό του κυπέλλου, τα ΓΕΡΑΚΙΑ μπήκαν στο γήπεδο βλέποντας τον αντίπαλο τους στα μάτια ως ίσος προς ίσον και παίζοντας καταπληκτικό παιχνίδι,κατάφεραν να προκριθούν στους 8 του κυπέλλου κερδίζοντας πιο εύκολα απ'ότι φαινόταν στην αρχή του αγώνα, τους αντιπάλους τους. Έτσι στον επόμενο αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα της Δάφνης ( και αυτή ομάδα ανώτερης κατηγορίας) ελπίζοντας στην νίκη που δίνει την πρόκριση στο final four.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο προπονητικό team!!!!!!

Μας κάνετε υπερήφανους σε κάθε παιχνίδι!!!!!!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...