Μερτύρης: Φαινόμενα κακοδιαχείρησης στο δήμο μας, το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο - Πρέπει να μπει ένα τέλος στις τεχνικές συγκάληψης τέτοιων φαινομένων και θα μπει!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Φαινόμενα κακοδιαχείρησης στο δήμο μας, το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο - Πρέπει να μπει ένα τέλος στις τεχνικές συγκάληψης τέτοιων φαινομένων και θα μπει!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 | 2:12 π.μ.

Πολίτες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρόν στην ανοιχτή– δημόσια συζήτηση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γέρακα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, κος Παναγιώτης Μερτύρης, ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους δημότες για την σημερινή τους παρουσία, τονίζοντας ότι με την συμμετοχή τους συμβάλλουν καθοριστικά στις προσπάθειες που γίνονται για έναν καλύτερο Δήμο Παλλήνης. Ο συνδυασμός που έχει την τιμή να ηγείται, απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους, από διαφορετικές αφετηρίες, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με απώτερο σκοπό το συμφέρον του πολίτη. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι δομημένη πάνω σε αρχές και κοινωνικές αξίες, όπου κύριο μέλημα της είναι να περάσει ένα νέο πολιτικό ήθος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες του σήμερα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Γέρακα, οι όποιοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για την εικόνα της πόλης τους και για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν για μια ακόμη φορά, το θέμα της αποχέτευσης, τα σκουπίδια, τα πεζοδρόμια, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η εγκληματικότητα και η καθημερινότητα που στο σύνολο της αντί να καλυτερεύει γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Εμφανής ήταν η απογοήτευση των δημοτών από την σημερινή διοίκηση του δήμου χαρακτηρίζοντας την απρόσωπη και ανεπαρκή. Τα προγράμματα και οι δράσεις που υλοποιούνται δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και διακρίνονται από έλλειψη προσανατολισμού και αναπτυξιακού σχεδιασμού. Ειδική αναφορά έγινε και στα φαινόμενα κακοδιαχείρισης του Δήμου, που τον τελευταίο καιρό το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο, με τους δημότες να απαιτούν την περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των διοικούντων, ώστε να λάβουν τέλος οι τεχνικές συγκάλυψης τέτοιων φαινομένων και να περάσουμε στη νέα εποχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που όλοι έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Μερτύρης, κατέγραψε όλα τα παραπάνω που ακούστηκαν από συλλόγους, φορείς και πολίτες και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο και να πιέσει προκειμένου να δοθούν λύσεις. Ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους ότι έχουν προγραμματιστεί αντίστοιχες ανοιχτές δημόσιες συζητήσεις στις γειτονιές τους, όπου θα ενημερωθεί πιο αναλυτικά για τις ανάγκες τους.

Τέλος απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες για συνεργασία, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά προκειμένου να ανατραπεί η επικρατούσα κατάσταση και ο Δήμος να μπορέσει να κερδίσει ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών.

πηγή

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

καμιά φωτογραφία από τον κόσμο γιατί δεν βάζετε;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...