Παπαμακάριος: Προσπαθούν να διαλύσουν την Ένωση! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παπαμακάριος: Προσπαθούν να διαλύσουν την Ένωση!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 | 1:31 μ.μ.

«Την Τετάρτη 2-12-2015 έγινε η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ με μοναδικό θέμα την παύση ή μη του Δ.Σ. αγνοώντας την βούληση 35 σωματείων που ζητούσαν εκλογές. Παρά τους εκβιασμούς, τις απειλές και τις υποσχέσεις ορισμένων (οφειλετών από παλιά) τα σωματεία-μέλη ψήφισαν 29 υπέρ της παύσης και 23 κατά, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό στην «διοίκηση», ότι δεν τους θέλουν! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 29 «ήρωες» που στάθηκαν όρθιοι παρά τις προσπάθειες της συγκυριακής πλειοψηφίας να τους αλλάξουν γνώμη, αλά και ορισμένους από τους 23 που δεν άντεξαν στις πιέσεις-απειλές. Εγώ θα βρίσκομαι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή και υπόσχομαι σε όλα τα σωματεία ότι η «διοίκηση» θα με βρίσκει μπροστά της σε όποια παρατυπία ή παρανομία θα πράττει… Θα ήθελα να σταθώ για μια ακόμη φορά στους δύο επαγγελματίες πολιτικούς (δήμαρχο και αντιδήμαρχο) και να τους ευχαριστήσω για τα «καλά τους λόγια»! Άλλωστε, λόγω ιδιότητος είναι συνηθισμένοι να λένε «την αλήθεια» και να τηρούν «την μπέσα τους», όπως και «να τιμούν τα παντελόνια τους», πάντα κατά δήλωσή τους! Οι τρεις σύμβουλοι από τον δήμο Ωρωπού προσπάθησαν και πριν από 3 χρόνια να διαλύσουν την Ένωση, όταν το 11-0 το έγραψαν «στα παπούτσια τους». Έτσι και τώρα, προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν το έργο τους και να διαλύσουν την Ένωση, με συμπαραστάτες τους επαγγελματίες της καρέκλας».

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...