Τεράστιο "διπλό" στη Βούλα ο Παλληνιακός Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τεράστιο "διπλό" στη Βούλα ο Παλληνιακός

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 | 10:14 μ.μ.

 

 

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παλληνιακός, ο οποίος προερχόταν από ήττα από τα Γλυκά Νερά. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου, το Σάββατο (12/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, επικράτησε 0-1 του Άρη Βούλας, με αποτέλεσμα ν' ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση στο γήπεδο της Βούλας ήταν ισορροπημένη, με τον

Παλληνιακό ωστόσο να έχει καλύτερα τρεξίματα, να βγάζει περισσότερες ευκαιρίες και τελικά να βρίσκει το γκολ λίγο πριν το φινάλε με τον Μαργέτη.


Ο Παλληνιακός μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε αρκετά. Μάλιστα απείλησε στο 10' με επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα του Χρήστου Μουστόγιαννη. Από την μεριά της η ομάδα του Αντώνη Καραούλη είχε καλή στιγμή στο 30' με ένα σουτ του Άλντο, όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.


Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε ακόμα καλύτερο ρυθμό και είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς να χαθούν βέβαια κλασικές ευκαιρίες πέρα από εκείνη του 65' όταν ο Παλληνιακός βγήκε στην κόντρα με τον Μιρτάι, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Ούσιος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν. Λίγο αργότερα ο Άρης Βούλας απείλησε με γύρισμα του Κριλή και κεφαλιά του Λαδένογλου. Τελικά η ομάδα της Παλλήνης, που όπως προείπαμε έβγαλε περισσότερα τρεξίματα στο γήπεδο, βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 85': Ύστερα από λάθος στην άμυνα του Άρη ο Κοβάνης έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μαργέτης πλάσαρε για το 0-1! Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άρης απείλησε με πλασέ του Παπαγεωργίου.


***Κριλής, Παπαδημητρόπουλος και Διακρούσης διακρίθηκαν για τον Άρη Βούλας.

***Μουστόγιαννης, Κοβάνης και Μαργέτης κορυφαίοι του Παλληνιακού.

***Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε ο Άρης Βούλας, με σημαντικότερη όλων αυτή του Τσιάτσιου, ο οποίος αποτελεί το μυαλό της μεσαίας γραμμής.

***Ο Μαργέτης εξελίσσεται σε... Σόλσκιερ της Παλλήνης. Άλλωστε όποτε περνά αλλαγή στο ματς, σκοράρει κιόλας!


Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Λάμπρου, Δουλγεράκης


(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κουρμπέλης)

(Παρατηρητής: Πέππας)


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Ούσιος, Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης, Λάππας (75' Φώσκολος), Κριλής, Άλντο, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Λαδένογλου (70' Μπουλάρι).


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μουστόγιαννης, Δαραμούσκας (70' Βλάχος), Μιρτάι (75' Μαργιέτης), Καββαδίας (60' Κάππος), Κοβάνης.


Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...