Είδηση βόμβα - Τέλος ο Μουστόγιαννης από τον Παλληνιακό;;;; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Είδηση βόμβα - Τέλος ο Μουστόγιαννης από τον Παλληνιακό;;;;

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 | 8:25 μ.μ.

Η Είδηση μεταδίδεται με επιφύλαξη

Πηγή pamebala.gr

Είδηση – βόμβα στην Ανατολική Αττική με την ξαφνική αποχώρηση του Χρήστου Μουστόγιαννη από τον Παλληνιακό. Ο πολύπειρος άσος, που αποτελούσε τον παίκτη - βαρόμετρο του συλλόγου, έλυσε τη συνεργασία του με την Παλλήνη το βράδυ της Τετάρτης (23/12) και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μουστόγιαννης μάλιστα πήγε χθες στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τόσο τους πρώην-πλέον-συμπαίκτες και προπονητές του, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία. Αναμφίβολα η αποχώρηση του Μουστόγιαννη αποτελεί πλήγμα για τον Παλληνιακό που χάνει έναν ποδοσφαιριστή που έκανε τη διαφορά και ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο με σημαντική καριέρα.

 

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει κάποιος τι συμβαίνει στον Παλληνιακό και άρχισαν οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...