Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Ποδηλατική Βόλτα από την Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Ποδηλατική Βόλτα από την Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 | 12:09 π.μ.




Σε κλίμα γιορτινό, αλληλεγγύης και προσφοράς που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική ποδηλατική βόλτα της Ποδηλατικής Παρέας Παλλήνης, στο κέντρο της πόλης.
Τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια αυτής της τόσο ξεχωριστής ποδηλατάδας, που έγινε για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, συγκεντρώθηκαν συνολικά 60 σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας και καθαριστικά, τα οποία παραδόθηκαν στη συνέχεια στο Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο Άγιοι Ανάργυροι - OI AGIOI ANARGYROI στην Κάντζα Παλλήνης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη σοκολατερί Lacrima Bistro Chocolaterie και τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία ΔεδούσηςΜΑΣΚΩΤ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – Μάστορα – Μέλλιου – Τσούκας για τη στήριξη και την ευγενική χορηγία των προϊόντων που προσφέρθηκαν στον εορταστικό μπουφέ, που είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, το κατάστημα Bici di Angelo για τον σχεδιασμό, την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή της διαδρομής, καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της γιορτής!
Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που αγκαλιάσατε τόσο ζεστά και συμμετείχατε ενεργά σε αυτή την κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης και να σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές, με Υγεία, Αγάπη και πολλά ακόμα Ποδηλατικά Χιλιόμετρα! 

Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης


https://onedrive.live.com/redir?resid=82361BC2826B4818!3327&authkey=!APjha9qXIBFVmAU&ithint=folder%2cjpg
Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε
όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...