Νέες λεπτομέρειες για την απόπειρα απαγωγής πεντάχρονης σε εκκλησία της Ανθούσας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέες λεπτομέρειες για την απόπειρα απαγωγής πεντάχρονης σε εκκλησία της Ανθούσας!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 | 4:30 μ.μ.

 

 

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη όχι μόνο της Ανθούσας αλλά και όλων των γύρω περιοχών από την αποκάλυψη ότι μια γυναίκα προσπάθησε να απαγάγει, από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου (φωτό) στην πλατεία Ηρώων, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Το notioanatolika.gr, συνομίλησε με τον εφημέριο του ναού πατέρα Ιωάννη ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό όπως το βίωσε:

«Μόλις είχε τελειώσει η Θεία Λειτουργία, ήταν περίπου 10.30 το πρωί της Κυριακής, και πολλοί πιστοί κατευθύνονταν στο αρχονταρίκι του ναού όπου κάθε Κυριακή προσφέρεται καφές.

Ανάμεσά τους και ο πατέρας με το κοριτσάκι του που είναι και μοναχοπαίδι του. Στο αρχονταρίκι βρίσκονταν εκείνη την ώρα περί τα είκοσι άτομα.

Κάποια στιγμή ο πατέρας είδε μια νέα γυναίκα να μιλά στην κόρη του και να την οδηγεί προς την έξοδο της αίθουσας. Αμέσως πλησίασε και πήρε το παιδί από το χέρι ζητώντας εξηγήσεις από τη γυναίκα.

“Συγνώμη”, απάντησε εκείνη “νόμιζα ότι ήταν η κόρη μου”, δικαιολογήθηκε εκείνη και απομακρύνθηκε. Ο πατέρας πάνω στη σαστιμάρα του ίσως δεν την ακολούθησε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την είδε να μπαίνει τρέχοντας σε ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο έφυγε αμέσως.

Αν ο πατέρας της μικρής δεν ήταν προσεκτικός και έχανε το παιδί από τα μάτια του, θα ήταν άσχημη η κατάληξη» επεσήμανε ο πατέρας Ιωάννης.

Το περιστατικό έχει σοκάρει τους πάντες αφού κανείς δεν φανταζόταν ότι ήταν δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο μέσα ουσιαστικά σε μια εκκλησία και με τόσους πιστούς γύρω.

Αυτό όμως φαίνεται να εκμεταλλεύθηκε η επίδοξη απαγωγέας του παιδιού ενώ εντύπωση προκαλεί ότι στο σημείο βρισκόταν και μια τσιγγάνα με ένα άλλο παιδί και προσπαθούσε να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου.

Όπως είναι φυσικό η αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό αφού πρόσφατα είναι και άλλα δύο σχετικά περιστατικά, ένα στην Αρτέμιδα το Σάββατο 21 Νοεμβρίο και ένα στη Βάρη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται λόγος για κύκλωμα που λειτουργεί με τη συμμετοχή και τσιγγάνων και για τον λόγο αυτό εφιστάται η προσοχή στους γονείς όπου κι αν βρίσκονται με τα παιδιά τους.

notioanatolika.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 

Περιστατικό σοκ: Πήγαν να αρπάξουν παιδί μέσα από εκκλησία στην Ανθούσα

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...