Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης!!! [Κυριακή 13.12.2015] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης!!! [Κυριακή 13.12.2015]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 | 7:58 μ.μ.

«Θρυαλλίδα» , γένους θηλυκού, είναι ένα μικρό φιτίλι, μια μικρή φλόγα ικανή να πυροδοτήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Στις 13 Δεκεμβρίου οι ΘΡΥΑΛΛΙΔΕΣ θα είναι μαζί μας για να μας ταξιδέψουν με τους Μαγικούς τους Ήχους ……και να μας συντροφεύσουν στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή μας για Μικρούς και Μεγάλους.

Για άλλη μια χρονιά δίπλα μας…..

Σας Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για την συμμετοχή σας.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...