Ποδηλατική παρέα Παλλήνης: 49η ποδηλατάδα και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι (Κυριακή 6.12.2015) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ποδηλατική παρέα Παλλήνης: 49η ποδηλατάδα και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι (Κυριακή 6.12.2015)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 | 8:46 μ.μ.

Η Ποδηλατική παρέα Παλλήνης την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου δίνει και πάλι ραντεβού με μικρούς και μεγάλους φίλους, στις 11:00 το πρωί, αυτή τη φορά στην Πλατεία του Αγίου Τρύφωνα. Κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα με τα ποδήλατα μας, θα επισκεφθούμε και το 7ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Παλλήνης, στην περιοχή Λουτρό.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τις 10:00 το πρωί έχοντας ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Η Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης στηρίζοντας τις ενέργειες που γίνονται από τους φορείς της πόλης, θα δώσει και πάλι το παρόν. Ραντεβού λοιπόν στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...