Τα λιοντάρια του Παλληνιακού 4-3 την Λαυρεωτική με ανατροπή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα λιοντάρια του Παλληνιακού 4-3 την Λαυρεωτική με ανατροπή

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 | 10:53 π.μ.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4-3

 

Γκολ και θέαμα στην Παλλήνη! Ύστερα από ένα ματς – διαφήμηση του ποδοσφαίρου με ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις, ο Παλληνιακός επικράτησε 4-3 της Λαυρεωτικής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 4η θέση μετά από 14 αγωνιστικές. Η κυριακάτικη (20/12) αναμέτρηση των δύο ομάδων τα είχε όλα και φυσικά δεν έλειψε ούτε το φινάλε θρίλερ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με γκολ στο 93'! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως...

 

Στο πρώτο 45λεπτο η ΑΠΕ Λαυρεωτική του Γιώργου Κόλτζου έπαιξε εξαιρετικά και έκανε το παιχνίδι της. Στο 10' είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ενώ η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 15', όταν ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 23' εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ πάγωσε για δεύτερη φορά τους γηπεδούχους, γράφοντας το 0-2. Η Λαυρεωτική θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο ίσως και τέταρτο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, χάνοντας κλασικότατες ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Κοντογιάννη και Τσιριγώτη.

 

Ο Παλληνιακός αφού... γλίτωσε από τρίτο τέρμα, κατάφερε να μειώσει στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 37' ο Μουστόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κοβάνης πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου βγάζοντας ενέργεια, διάθεση και έχοντας τρεξίματα, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με ωραίο πλασέ του Μαργέτη στο 58'. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο και εξελίχθηκε σε μορφή της αναμέτρησης, κέρδισε πέναλτι στο 70', το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοβάνης για το 3-2!

 

Η ΑΠΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο τέταρτο και ισοφάρισε στο 78' με τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή Βαλεντίνο Γιαχάεβ, ο οποίος με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αραχωβίτη για το 3-3! Το θρίλερ στο ματς της Παλλήνης ολοκληρώθηκε στο 93' με την ΑΠΕΛ να πληρώνει μια αμυντική αδράνεια και ενώ ο Γιώργος Κόλτζος βέβαια δεν είχε στη διάθεση του τον βασικό αμυντικό του Κώστα Πώχο, ο οποίος ήταν εκτός λόγω ίωσης. Στις καθυστερήσεις λοιπόν ο ο Κάππος πάσαρε στον Μαργέτη κι αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3 υπέρ του Παλληνιακού.

 

*Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του Χρήστου Μουστόγιαννη που έφυγε από τη ζωή. Ο παίκτης του Παλληνιακού παρά το βαρύ πένθος του αγωνίστηκε κανονικά λειτουργώντας σαν απόλυτος επαγγελματίας, κάτι βέβαια που έκανε σε όλη την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.

*Για τον Παλληνιακό κορυφαίοι ήταν οι Μαργέτης και Κοβάνης, με τον πρώτο να μπαίνει ως αλλαγή και να αλλάζει τη μορφή του αγώνα. Επίσης καθοριστικός ήταν και ο Κάππος, ο οποίος μπορεί να αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο, ωστόσο έδειξε την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει.

***Για την ΑΠΕ Λαυρεωτική κορυφαίος ήταν ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ των τριών γκολ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Παπαδόπουλος και Κοντογιάννης.

 

Διαιτητές: Δραγάτης, Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κατσαδήμας)

(Παρατηρητής: Λυκιαρδόπουλος)

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσης, Καλούδης, Γκαμάλ, Δαραμούσκας (25' Μπούρας), Κούνας (75' Κάππος), Μουστόγιαννης, Μιρτάι, Καββαδίας (46' Μαργέτης), Κοβάνης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (70' Ασλάνης), Γιαχάεβ, Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (80' Τσομπανάκης).

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...