Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Ποδηλατική Βόλτα από την Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης!!! (Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Ποδηλατική Βόλτα από την Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης!!! (Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 | 1:06 μ.μ.

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη βόλτα μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στις 10:00, στην πλατεία Ελευθερίας και θα είναι για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Για την συμμετοχή μας σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη βόλτα θα υπάρχει συμβολικό αντίτιμο.

Η προσφορά μας θα είναι τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και καθαριστικά, τα οποία θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Ελευθερίας και θα δοθούν στο Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο «Άγιοι Ανάργυροι» στην Κάντζα Παλλήνης, όπου εκεί στεγάζονται 52 άνθρωποι με σοβαρή νοητική υστέρηση (για περισσότερες πληροφορίες: http://www.ag-anargyroi.gr/school.html). Ο καθένας μας προσφέρει ό,τι μπορεί.

Στον τερματισμό της βόλτας μας, στην πλατεία Ελευθερίας, θα υπάρχει μπουφές με ζεστό καφέ και γλυκά, ευγενική χορηγία από τη σοκολατερί Lacrima Bistro Chocolaterie και τα αρτοποιεία Δεδούσης – Μασκώτ – Μάστορα – Μέλλιου – Τσούκας.

Η φιλανθρωπική δράση της Παρέας μας αποτελεί μία κίνηση αλληλεγγύης, στήριξης των ευπαθών συμπολιτών μας και προσφοράς όλων μας στα κοινά. Η Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη της να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να τη στηρίξουν ενεργά με την συμμετοχή τους.

«Ο άνθρωπος που νοιώθει πόνο είναι ζωντανός, αλλά όταν νοιώθει τον πόνο του άλλου είναι Άνθρωπος».


Καλές Γιορτές
με Αγάπη, Υγεία & πολλά Ποδηλατικά Χιλιόμετρα!
Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...