1ο Γυμνάσιο Γέρακα: Ομιλία με θέμα «Λησμονημένες αλήθειες της κρητικής παράδοσης και δημοφιλείς νεωτερισμοί στη σύγχρονη προβολή της» [Κυριακή 13.12.2015] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

1ο Γυμνάσιο Γέρακα: Ομιλία με θέμα «Λησμονημένες αλήθειες της κρητικής παράδοσης και δημοφιλείς νεωτερισμοί στη σύγχρονη προβολή της» [Κυριακή 13.12.2015]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 | 1:12 π.μ.

logo2_thumb[1]

1ο Γυμνάσιο Γέρακα

Πολιτιστικό πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ: Ταξιδεύοντας στους θησαυρούς της»

Πρόσκληση

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού μας προγράμματος, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο σχολείο μας από τον κ. Ιωάννη Τσουχλαράκη , πολιτισμολόγο – συγγραφέα – χορολέκτη και χοροδιδάσκαλο με θέμα:

«Λησμονημένες αλήθειες της κρητικής παράδοσης και δημοφιλείς νεωτερισμοί στη σύγχρονη προβολή της»

Το θεματικό της περιεχόμενο είναι σχετικό με τα λαϊκά μουσικά όργανα, τα τραγούδια, τους χορούς και τις φορεσιές της Κρήτης, σε μία συνδυαστική μορφή παρουσίασης.

Θα μας τιμήσουν , επίσης, χορευτές και χορεύτριες από τον Σύλλογο Κρητών Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας « Η Μεγαλόνησος», με χορούς τους.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αυτή.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Βάσια Γερμανού

Φώφη Μυτιληναίου

Έφη Μπέκτση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...