Ατλαντίς... εξπρές! - ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-1 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ατλαντίς... εξπρές! - ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-1

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 | 11:43 μ.μ.




Έκτο σερί τρίποντο για την Ατλαντίδα, η οποία την Κυριακή (20/12) πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο Νέων Παλατίων, που αποτελεί μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας! Η ομάδα της Ανθούσας, λοιπόν, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, επικράτησε δύσκολα 0-1 του ισχυρού Ωρωπού, με αποτέλεσμα να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή. Ήταν ένα ντέρμπι με αρκετή ένταση, πάθος και εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι πήγε πολύ στη δύναμη και το πάθος, ενώ είχαμε λίγες καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 51', όταν ο Φώσκολος έκανε το παράλληλο (επικίνδυνο) γύρισμα, ο Ντέρκα έδιωξε ασταθώς και ο Λάσα που πήρε το ριμπάουντ με ψύχραιμο πλασέ από κοντά πέτυχε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η αναμέτρηση τόσο στο α' μέρος όσο και στην επανάληψη ήταν αμφίρροπη, με την Ατλαντίδα να οργανώνεται καλά στα μετόπισθεν, έχοντας φύλακα – άγγελο τον Σπύρο Τσούνη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί σταματώντας σε δύο περιπτώσεις τον Κώστα Φίλλη με δύσκολες επεμβάσεις. Από την μεριά της η Ατλαντίδα απείλησε με Μπερέτη και τον εξαιρετικό Γκαντετανσβίλι ωστόσο δεν βρήκε δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να δούμε ένα φινάλε θρίλερ. Ένα φινάλε στο οποίοι οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 85', όταν ο Κώστας Φίλλης χτύπησε εκτός φάσης τον Γκαντετανσβίλι με αποτέλεσμα σωστά ο Λάμπρου να του βγάλει απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα ο Ωρωπός του Κώστα Τζιόμαλλου τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο πεντάλεπτο και έψαξε την ισοφάριση. Θα μπορούσε μάλιστα να την είχε πετύχει αν η Ατλαντίδα δεν είχε κάτω από τα δοκάρια της σίγουρα τον κορυφαίο γκολκίπερ της κατηγορίας, ίσως και της Α'...

Ο Σπύρος Τσούνης, λοιπόν, στο 94' έκανε την επέμβαση της χρονιάς, όταν σε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Βολιώτη, εκτινάχθηκε στο ''παραθυράκι'' του και έβγαλε σε κόρνερ. Κάπως έτσι, με πρωταγωνιστές τους Τσούνη και Γκαντετανσβίλι η Ατλαντίδα Ανθούσας πέρασε νικηφόρα και από τον Ωρωπό, συνεχίζοντας την επέλαση κορυφής προς τον τίτλο.

***Από την Ατλαντίδα ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ωρωπού για τη φιλοξενία και θα υπάρξει ανταπόδοση στον δεύτερο γύρο, όταν ο ΠΑΣ φιλοξενηθεί στην Ανθούσα.
***Άριστη η διαιτησία του Λάμπρου και των βοηθών σε ένα τρομερά δύσκολο και απαιτητικό ντέρμπι.
***Σταθερότατος για ακόμα ένα ματς ο ταλαντούχος γκολκίπερ Ντέρκα, ενώ εξαιρετικά τα πήγαν και οι Μπραχιμάι - Γιουνάς πάνω στους Φώσκολο – Χρυσάφη. Ξεχώρισαν επίσης Κατερίνης και Βολιώτης.
***Από την Ατλαντίδα μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Καρποντίνης ο οποίος... κόβει και ράβει στη μεσαία γραμμή. Σταθερά καλός ο Πάσσαρης, ζογκλέρ ο σκόρερ Λάσα Γκαντετανσβίλι. Κορυφαίος και καθοριστικός ο Σπύρος Τσούνης.

Διαιτητές: ΛΑΜΠΡΟΥ Β., ΜΑΚΡΗΣ Α., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧ .
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΣΟΥΛΟΣ )
(Παρατηρητής: ΛΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ)

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Λάπα, Αμπατζή, Γιουνάς, Κατερίνης, Ευφραιμίδης (64' Σκαρμούτσος Β.), Κανάρης (67' Μπαλόκας), Βολιώτης, Κ. Φίλλης, Μπραχάμης (80' Κατσικας), Σκαρμουτσος Εδ.
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Πάντος, Πάσσαρης, Καρποντίνης (80' Μπερέτης), Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (57' Καγιάς), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκαντετανσβίλι (90' Τσιαδήμας).

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...