SOS!!! Παράνομη χωματερή – ΣΜΑ στην καρδιά του δήμου Παλλήνης (Δείτε τις Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

SOS!!! Παράνομη χωματερή – ΣΜΑ στην καρδιά του δήμου Παλλήνης (Δείτε τις Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 | 10:03 π.μ.


Σε χωματερή – ΣΜΑ έχουν μετατρέψει οι διοικούντες τον δήμο Παλλήνης, το αμαξοστάσιο των οχημάτων του δήμου!

Στην καρδιά του δήμου, δίπλα ακριβώς από το κοιμητήριο Παλλήνης, μερικά μέτρα από το γήπεδο της πόλης και σε μικρή απόσταση από τον σταθμό του προαστειακού σιδηροδρόμου, καθημερινά τα απορριμματοφόρα του δήμου, εναποθέτουν το φορτίο τους (οικιακά απορριμματα) στο χώρο στάθμευσης για να μεταφορτωθούν σε άλλο όχημα που τα συμπιέζει και τα μεταφέρει στη χωματερή των Άνω Λιοσίων!

Το λιγότερο ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η τακτική των υπευθύνων του δήμου!

Δείτε φωτογραφίες, που εστάλησαν μαζί με τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, από περιοίκους του σημείου που αναφέρουμε παραπάνω:

Σημείωση: Έχουν φροντίσει να προστατέψουν από αδιάκριτα βλέμματα τις παράνομες εργασίες, με την προσθήκη ειδικού πανιού στην περίφραξη.

 

Πηγή

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...