ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραλίγο απαγωγή παιδιού χθες το πρωί από σούπερ μάρκετ της Βάρης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραλίγο απαγωγή παιδιού χθες το πρωί από σούπερ μάρκετ της Βάρης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 | 1:04 μ.μ.

Σκηνές τρόμου έζησε μια μητέρα σήμερα το πρωί στη Βάρη έπειτα από απόπειρα απαγωγής του παιδιού της έξω από το σούπερ μάρκετ “my market” στη Λ. Αναγυρούντος.

Μια ομάδα Αθίγγανων προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και μόλις η μητέρα το αντιλήφθηκε, η δικαιολογία των Αθίγγανων ήταν ότι… μπέρδεψαν τον νεαρό με άλλο παιδί που ήταν δικό τους…

Η μητέρα του παιδιού σε ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

“Μόλις μπήκα στο σούπερ μάρκετ άφησα το χέρι του και πήγα να πάρω καλαθάκι και εκεί τον τράβηξε έξω μια τσιγγάνα. Έβαλε ο μικρός τις φωνές και βγήκα εγώ μαζί με τα κορίτσι της υποδοχής και τον πήραμε μέσα. Άμεσα ζήτησα να έρθει η αστυνομία και ήρθε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Στο ενδιάμεσο είχαν εξαφανιστεί αυτοί αλλά με το βίντεο που έδειξε το κατάστημα κατά την προσαγωγή που έκανε η ομάδα Δίας στο τμήμα τελικά συνέλαβαν 4 ως συνεργούς σε απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Οι 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Βάρης.

Ένας μάρτυρας δήλωσε: ‘Ήμουν στην εκκλησία της Βάρης και ακούσαμε τις φωνές, βγήκαμε έξω και είδαμε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που προσπαθούσε να τους πάει στο αστυνομικό τμήμα!

 

http://policenews.eu/archives/1743

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...