Νέα Παράπονα από τον Παλληνιακό για τη διαιτησία - Ανακοίνωση των φίλων του συλλόγου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέα Παράπονα από τον Παλληνιακό για τη διαιτησία - Ανακοίνωση των φίλων του συλλόγου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 | 2:14 μ.μ.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι στον Παλληνιακό έχουν παράπονα από τη διαιτησία, κάτι που δείχνει και η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φέρει την υπογραφή των φίλων του συλλόγου.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

 

Είναι η πρώτη φορά που διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία και θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι και η τελευταία. Στον σημερινό αγώνα Παλληνιακος Α.Ο. -Ολυμπιακος Λαυριου η διαιτησία του κ.Δ.Μανιωτη ναι μεν δεν είχε κακές προθέσεις αλλά υπέπεσε σε σοβαρότατα λάθη λόγω ξεκάθαρης έλλειψης γνώσεων που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδος μας. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβούν ανάλογα περιστατικά που αδικούν τις ομάδες και το επίπεδο του πρωταθλήματος .

pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...