ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέρακα ¨Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης¨ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέρακα ¨Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης¨

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 | 12:22 μ.μ.

papadiamantis1

Ο σύλλογός μας αποφάσισε να συνδράμει στην σίτιση δύο οικογενειών που έχουν άμεσο πρόβλημα στον Γέρακα. Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε ποτέ τα ονόματά τους.

Παρακαλούμε όσα μέλη ή φίλοι του συλλόγου θέλουν να βοηθήσουν όσο και αν μπορούν. Κάθε Δευτέρα θα πηγαίνουμε τρόφιμα σε αυτές τις οικογένειες. Όσοι μπορούν μέσα στην εβδομάδα μπορούν να έρχονται στα γραφεία του συλλόγου ΑΧΑΙΑΣ 7 ΓΕΡΑΚΑΣ και να αφήνουν ΕΝΑ και μόνο από τα παρακάτω : Koυτί γάλα , μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, φακές φασόλια, ψωμί του τοστ ,φρυγανιές κτλ , όπως και είδη υγιεινής ( χαρτί υγείας , χαρτί κουζίνας, απορρυπαντικά κτλ) Ας βάλουμε όλοι στα ψώνια μας στο σούπερ μάρκετ επιπλέον έξοδα από 0,50 -1,50 euro.. O σύλλογος μας δεν θα δεχτεί ΠΟΤΕ χρήματα.

Ευχαριστούμε πολύ..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...