Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Πρόκριση στη Β φάση του πρωταθλήματος Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για την ομάδα κορασίδων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Πρόκριση στη Β φάση του πρωταθλήματος Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για την ομάδα κορασίδων

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 | 4:17 μ.μ.

Συνεπής με τη συμμετοχή στη Β' φάση του πρωταθλήματος για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο η ομάδα των κορασίδων καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της Α' φάσης, την πρόκριση στις 24 καλύτερες ομάδες της ένωσης. Να σημειωθεί ότι την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε δήλωσαν συμμετοχή 62 ομάδες.

Η πρόκριση προέκυψε μετά και το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο εκτός έδρας την ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου. Η επικράτηση ήρθε με σκόρ 3-0 (25-18, 27-25, 25-22).

Αναλυτικά τα σετ:

1ο: 25-18, 2ο: 27-25, 3ο: 25-22.

Επόμενος αγώνας στην Κάντζα το Σάββατο 7/11 στις 17:00 με την ομάδα του Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ.

Κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Οι αθλήτριες των κορασίδων είναι οι:

Εμπρός: Οικονόμου Ιωάννα, Πατσιλίβα Κωνσταντίνα, Οικονόμου Βασιλική, Μαυρογένη Μαρίνα, Κόκκινου Φωτεινή, Λινάρδου Αναίς, Αγγελή Αριάννα.

Πίσω: Ζαχαράκη Λυδία, Τσόρρι Μαρία, Παπαστεφάνου Γεωργία, Σπαή Ευφροσύνη, Πουρνάρα Νόρα, Παλαμάρη Μαρία.

Προπονητής: κ. Δημήτρης Γιαμαλής

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...