Συνελήφθη ο "επιδειξίας" της Παλλήνης έξω από το 2ο Γυμνάσιο!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθη ο "επιδειξίας" της Παλλήνης έξω από το 2ο Γυμνάσιο!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 | 10:47 π.μ.

Σήμερα το πρωί συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας της Παλλήνης ο "επιδειξίας" που είχε αναστατώσει το τελευταίο διάστημα τους γονείς και μαθητές του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας.

Ο "επιδειξίας" ο οποίος είναι περίπου 30 ετών συνελήφθη σήμερα το πρωί έξω από το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης όπου και αναγνωρίστηκε από αρκετές μαθήτριες.

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS αν και γνώριζε το θέμα θεώρησε σωστό να μην το γνωστοποιήσει ώστε οι άντρες του τμήματος ασφαλείας να κάνουν σωστότερα την δουλειά τους αλλά και ο 30χρονος να πέσει πιο εύκολα στη "φάκα". Η κατάληξη της υπόθεσης μας δικαιώνει....

Περισσότερα σε λίγο......

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...