Δημοσκόπηση: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την Δημοτική μας Αρχή; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημοσκόπηση: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την Δημοτική μας Αρχή;

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 | 10:17 π.μ.

1422_1448536329

Η ιστοσελίδα του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνης - Πόλεις για να ζεις» διεξάγει δημοσκόπηση για τον βαθμό ικανοποίησης των δημοτών του Δήμου Παλλήνης, όσον αφορά τις Υπηρεσίες που παρέχονται από την διοίκηση του Δήμου μας.

Έχουμε χωρίσει σε 6 (έξι) βασικές κατηγορίες το ερωτηματολόγιο και στο τέλος έχετε την δυνατότητα να βάλετε έναν τελικό βαθμό για την Δημοτική Αρχή.

Τα πεδία της δημοσκόπησης είναι συνολικά 7 (επτά) και μετά από κάθε σας επιλογή, εμφανίζεται αυτόματα το επόμενο, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια. Αν ξεχάσατε να τσεκάρετε κάποια από τις 7 επιλογές, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή, επιστρέφοντας στη σελίδα της δημοσκόπησης κάνοντας πλοήγηση ανάμεσα στα πεδία, εντοπίζοντας ποιο δεν έχετε τσεκάρει.
Μπορείτε επίσης, να επιστρέψετε όποτε επιθυμείτε στη σελίδα της δημοσκόπησης και να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας το βελάκι (δεξιά ή αριστερά) για να μετακινηθείτε σε όλα τα πεδία.

Σε περίπτωση που θέλετε να συμπληρώσετε κάτι άλλο, μπορείτε να σχολιάσετε χρησιμοποιώντας το πεδίο σχόλιων του facebook, ή της ιστοσελίδας μας.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του PlayBuzz εγγυάται για το αδιάβλητο της δημοσκόπησης.


Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Για να λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση κάντε κλικ

 [ΕΔΩ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...