Διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική Οδό λόγω διεξαγωγής άσκησης (Δείτε ποια μέρα και ποιες ώρες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική Οδό λόγω διεξαγωγής άσκησης (Δείτε ποια μέρα και ποιες ώρες)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 | 2:55 μ.μ.

Λόγω διενέργειας άσκησης από ώρα 23.00΄ της 23.11.2015 (Δευτέρα) έως την 05.00΄της 24.11.2015 (Τρίτης) θα... πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ύψος της χ/θ Α 30,000 (σήραγγα Βριλησσίων) της Αττικής Οδού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Βριλησσίων & Αμαρουσίου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Έξοδος Πεντέλης (έξοδος 12) - οδός Σούδας - είσοδος Αττικής Οδού μέσω διοδίων «Πεντέλης Ανατολικά» ρεύμα προς Αεροδρόμιο (χωρίς καταβολή αντιτίμου διοδίων).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εκτροπών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση, καθώς και τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Zougla.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...