Φόρος τιμής της Περιφέρειας Αττικής για τις επιθέσεις στο Παρίσι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φόρος τιμής της Περιφέρειας Αττικής για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 | 9:30 μ.μ.

Στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στη γαλλική πρωτεύουσα, αναρτήθηκε η γαλλική σημαία στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα των χθεσινών επιθέσεων.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το πολύνεκρο τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι και υπογράμμισε ότι οι σφαίρες των τρομοκρατών, των σκοταδιστών στόχευαν τις οικουμενικές αξίες του Διαφωτισμού, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, στη χώρα που τις γέννησε, στην πόλη που τις εκφράζει εμβληματικά.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...