ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεση ανάκληση κράκερς από τον ΕΦΕΤ [ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεση ανάκληση κράκερς από τον ΕΦΕΤ [ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 | 3:35 μ.μ.

ΕΦΕΤ

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για...
τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση σνακ «κράκερς γαρίδας», ολλανδικής προέλευσης, στην πρώτη ύλη των οποίων ανιχνεύτηκε η παρουσία γλουτένης, συστατικό που δεν αναφέρεται στην ετικέτα του προϊόντος.
Σημειώνεται ότι η γλουτένη είναι ένα συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτήν. Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία "Prawn crackers GO TAN", σε συσκευασία των 70 γρ. με αριθμό παρτίδας L5434 και ημερομηνία λήξης 18/12/2015, το οποίο παρασκευάστηκε από την ολλανδική εταιρεία "Oriental Merchant Europe" και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση WOK SHOP.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος, προκειμένου να διορθωθεί η επισήμανση, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (κάτωθι φωτογραφία) και είναι αλλεργικοί στη γλουτένη, να μην το καταναλώσουν.

κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Magical Snap - 2015.11.10 15.36 - 001

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...