ΤΡΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ....ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!! Α.Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ 78-79 (Ανδρικό) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΤΡΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ....ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!! Α.Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ 78-79 (Ανδρικό)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 | 11:56 π.μ.

Magical Snap - 2015.11.28 00.55 - 001
Ομάδα από δυνατό κράμα, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως έχει ο Γέρακας......Ένα τρένο, που όπως φαίνεται, πατώντας γερά επάνω στις ράγες, δεν έχει σταματημό......
Μετά από υπερπροσπάθεια των παικτών του και με το σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα να είναι στο 69-69, τα Γεράκια επιστράτευσαν όλες τους τις δυνάμεις και κατάφεραν να αποδράσουν αυτή τη φορά, από το κλειστό του Ζωγράφου με το ροζ φύλλο, αφού μετά το τέλος και της παράτασης, βρέθηκαν να κερδίζουν με σκορ 78-79.
Με την νίκη τους αυτήν, τα παιδιά της ομάδας του Γέρακα εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.......
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο προπονητικό team!!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...