ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ 75 - 86 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ 75 - 86

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 | 1:44 μ.μ.

Η χθεσινή εκτός έδρας νίκη, διατήρησε την ομάδα των ανδρών του Γέρακα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ανέβασε την ψυχολογία μας, εν όψει του δεύτερου εκτός έδρας αγώνα, της επόμενης αγωνιστικής, με την ομάδα ΕΦΟΑ-ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ.

Στον χθεσινό αγώνα και μετά το μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο, που μας βρήκε πίσω στο σκορ (21-14), οι παίκτες μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει....Έτσι βάζοντας τα πράγματα στην σωστή τους θέση και με σκορ δευτέρου δεκαλέπτου 15-19, κατάφεραν και πήγαν στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας πλησιάσει στους 3 πόντους τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατά την διάρκεια του αγώνα είχαν καταφέρει να προηγηθούν και με δέκα πόντους διαφορά (σκορ ημιχρόνου 36 - 33). Στην τρίτη περίοδο και εξακολουθώντας να ανεβάζουν στροφές, τα παιδιά του Γέρακα, με το 15 - 22 υπέρ τους, πέρασαν μπροστά στο σκορ και τελείωσαν το δεκάλεπτο κάνοντας την ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος τους με σκορ 51 - 55.

Τα 12 τρίποντα των αντιπάλων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν φάνηκαν αρκετά, ώστε να φρενάρουν τον ρυθμό των παικτών μας, οι οποίοι με ένα 24 - 31 στο τέταρτο δεκάλεπτο, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα, ανεβάζοντας έτσι την διαφορά στους 11 πόντους και το τελικό σκορ στο 75 - 86. Συγχαρητήρια σε προπονητές και παίχτες για την προσπάθεια τους!!!!! Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...