6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΛΕΣΒΟ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΛΕΣΒΟ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 | 2:58 μ.μ.

school2

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του σχολείου μας και λαμβάνοντας υπόψη τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα μας (νησιά Ανατ. Αιγαίου κ.λ.π) λόγω του οξύτατου προσφυγικού ζητήματος, θεωρούμε αναγκαίο να συνδράμουμε κι εμείς με ανθρωπιστική βοήθεια, την προσπάθεια που γίνεται σε πανελλήνια κλίμακα προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχειώδη είδη για την επιβίωση των προσφύγων. Mετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας, με την κ. Λειβαδίτου Ζωή (εθελόντρια και πρώην πρόεδρο της Ομάδας Διάσωσης Λέσβου) ενημερωθήκαμε ότι αυτή την χρονική στιγμή έχουν ανάγκη μόνο από τα παρακάτω είδη, τα οποία και θα αποσταλούν στo Ιατρείο-Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μυτιλήνης: Σκουφάκια, γάντια και κασκόλ (για παιδιά και ενήλικες), γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας, γάλατα για μεγαλύτερα παιδιά, βρεφικές κρέμες (φρουτόκρεμες, φαρίν λακτέ, κλπ), βρεφικές τροφές σε βαζάκια, θρεπτικά μπισκότα για παιδιά και μεγάλους, μπάρες δημητριακών και παστέλια καθώς και πλαστικά μπιμπερό. Επίσης, αν έχετε μεγάλα χαρτοκιβώτια παρακαλούμε να τα παραδώσετε κι αυτά προκειμένου να συσκευασθούν τα είδη που θα αποσταλούν. Όλα τα είδη θα παραδίδονται στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μέχρι και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δ.Σ. Γέρακα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...