Ξέσπασμα Γέρακα - Διέλυσε 6-0 τον Αστέρα Γλ. Νερών επιβεβαιώνοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ξέσπασμα Γέρακα - Διέλυσε 6-0 τον Αστέρα Γλ. Νερών επιβεβαιώνοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 | 12:11 π.μ.

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε την Κυριακή (1/11) ο Γέρακας! Η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αστέρα Γλ. Νερών, επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, βρισκόμενη στο -4 από την κορυφή.

 

Οι ''ασπρόμαυροι'' ήταν εμφανώς ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο έφτασαν στην επιβλητική νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Δελάρδας με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 26' ο Βλαχιώτης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης (47') ο Δελάρδας -με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα- έγραψε το 3-0, ενώ στο 64' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Βεντούρης πέτυχε το τέταρτο γκολ.

Το 5-0 σημείωσε ο Δελάρδας με πλασέ στο 84', ολοκληρώνοντας το δικό του... σόου με χατ-τρικ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85' ο Καλούδης, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0

***Κορυφαίος του αγώνα, αναμφίβολα, ήταν ο... ασταμάτητος Δελάρδας που εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε είχε και δύο δοκάρια! Ξεχώρισε επίσης ο Τσουράκης από πλευράς Γέρακα, ενώ θετικό ντεμπούτο έκαναν οι Σταύρου – Καλούδης που έδειξαν καλά στοιχεία.

Διαιτητές: ΠΕΡΔΙΚΗΣ Ι., ΚΟΡΩΝΙΑΣ Ν., ΜΠΕΚΑΣ Α.

(Παρατηρητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης (60' Μηλιώνης), Καρλατήρας, Βλαχιώτης Γιάννης, Ζούρας, Βεντούρης, Δελάρδας, Βλαχιώτης Λάζαρος(75' Μανιμανάκης), Σταύρου Ν. (46' Καλουδης), Τσουράκης.

ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ: Σκούφος, Ταμπάκος, Κανλήογλου, Βασιλάκος, Συνιόρος (76' Παπαγεωργίου), Μαυροειδης, Μπαρλίκας, Ντούμη, Γιαννακέλλης, Νάσιος (55' Γαλάκος), Πολίτος (46' Αθανασίου).

 

pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...