Συνελήφθη 53χρονη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθη 53χρονη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 | 2:39 μ.μ.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 7-11-2015, στη Βάρη Αττικής, από...αστυνομικούς του Τ.Α. Βάρης, 53χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία. Αναζητείται άλλη μία νεαρή ημεδαπή ΡΟΜΑ.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 7-11-2015, ημεδαπή μετέβη με τον 3χρονο γιό της σε super market στην περιοχή της Βάρης. Όταν εισήλθε στο κατάστημα έχασε για λίγο την εποπτεία του γιού της με αποτέλεσμα η αναζητούμενη δράστιδα, η οποία βρισκόταν εντός του καταστήματος, να αρπάξει το ανήλικο από το χέρι και να το αναγκάσει να εξέλθει μαζί της από το κατάστημα.

Την πράξη αντιλήφθηκε άμεσα η μητέρα, η οποία εξήλθε του καταστήματος και απέσπασε το γιό της από την δράστιδα, η οποία ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε το ανήλικο με το δικό της παιδί. Στο περιστατικό παρενέβη η συλληφθείσα, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του ανηλίκου και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Η αναζητούμενη, εκμεταλλευόμενη τον παραπάνω διαπληκτισμό, αποχώρησε από το σημείο και μετά από λίγο αποχώρησε και η συλληφθείσα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙ.ΑΣ) προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις προσήγαγαν, από χώρους πλησίον του super market , στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης δώδεκα (12) άτομα μεταξύ των οποίων και την συλληφθείσα, την οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα η παθούσα, ως την συνεργό της αναζητούμενης ΡΟΜΑ.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...