Α.Ο Παλλήνης: 3η σερί νίκη για τις νεάνιδες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Α.Ο Παλλήνης: 3η σερί νίκη για τις νεάνιδες

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 | 10:00 μ.μ.

Νέα επικράτηση για την ομάδα των νεανίδων, η τρίτη διαδοχικά, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του "Α.Ο. Βάρης Ο Αναγυρούς". Το νικητήριο αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα καθώς η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ. Η συγκέντρωση όμως που άρχισε να κάνει την εμφάνισή της μετά το πρώτο σετ σε συνδυασμό με τα λιγότερα λάθη και το καλό σερβίς για ακόμα μια φορά, οδήγησαν στην κατάκτηση του αγώνα με τελικό σκόρ 1-3 υπέρ μας. Με αυτή τη νίκη η ομάδας μας παραμένει στο "κυνήγι" της πρόκρισης καθώς έχει σημειώσει 4 σε 6 αναμετρήσεις σε ένα δύσκολο όμιλο όπου προκρίνονται οι 4 από τις 11 ομάδες που συμμετέχουν.

Αναλυτικά τα σετ: 25-20, 17-25, 21-25, 18-25 ενώ η διάρκεια του αγώνα κράτησε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Επόμενη αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 σε αγώνα εντός έδρας στο κλειστό γυμναστήριο Κάντζας με αντίπαλο την ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...