ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: 3-0 (Τζούνιορ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: 3-0 (Τζούνιορ)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 | 8:47 μ.μ.

Ένας φρέσκος άνεμος αλλαγής φυσάει στο κιτρινομαυρο στρατόπεδο του Παλληνιακού. Η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, η συνεργασία προπονητή και γονέων κυλάει αρμονικά και τα παιδιά κερδίζουν χρόνο να δουλέψουν στην προπόνηση κάτω απο τις όσο γίνεται καλύτερες συνθήκες.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του και επιτεθηκαμε κατά κύματα. Πιέσαμε ψηλά, κλεψαμε μπάλες και δημιουργησαμε επικίνδυνες καταστάσεις που έφεραν γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα, να σκοραρουμε πρώτοι.

Η ασφυκτικη πίεση οδήγησε την αντίπαλη ομάδα σε κακές επιλογές,που εκμεταλευτηκαμε στο (6') με τον Ντελλή να σκοράρει μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ, 1-0 και στο (25') με τον Κεφαλά από το ύψος του πέναλτι με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Πρέπει να σημειωθεί πως όλο το πρώτο μέρος ήταν μια πολιορκία διαρκείας αλλά οι επιπόλαιες προσπάθειες μας κρατούσαν στα ρηχά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια (27') όταν ο Ρετσινάς κυνηγησε χαμένη μπαλιά,πήρε την μπουκιά από τα χέρια του αντίπαλου Gk και σκόραρε εύκολα.

Τελευταία αξιοσημείωτη φάση το χαμένο τετ α τετ του Τσακιρόπουλου καθώς μετά από κάθετη μεταβίβαση ξεπέρασε παλικαρισια τον αμυντικό του έφτασε σε απόσταση βολής αλλά το γεμάτο σουτ που επιχείρησε πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ « Είμαι ικανοποιημενος από την εμφάνιση των παιδιών που σε ένα ακόμα ματς έδωσαν τον εαυτό τους,σαν ήρωες που ξεπηδησαν από σελίδα γιαπωνέζικου κόμικ, χάρισαν στους θεατές απολαυστικές σκηνές υψηλής ποδοσφαιρικης καλαισθησιας, "ματωσαν " την φανέλα τους και είναι άξιοι συγχαρητηριων. »

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.( Ιωακειμιδης Νίκος)

ΡΕΤΣΙΝΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΔΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΒΙΤΖΙΛΑΙΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΝΤΕΛΛΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...