Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στη Δ.Ε. Γέρακα, Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στη Δ.Ε. Γέρακα, Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 | 10:27 π.μ.



Μετά τη συγκινητική προσφορά δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στην Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δ.Ε. Παλλήνης, προγραμματίσθηκε και η επόμενη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο Παλλήνης.

 

«Μην επαναπαύεστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σ εσάς.

Σε πέντε λεπτά… σώζετε μια ζωή»

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ.Αθανάσιος Ζούτσος, στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού, καλεί ΌΛΟΥΣ τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία.

Αίμα… δώρο ΖΩΗΣ

αξίζει τα πάντα,

… δεν κοστίζει τίποτα

5 Λεπτά από το χρόνο μας, μπορούν να κάνουν μια καρδιά να χτυπά!

 

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο Παλλήνης

(Ιθάκης 12, Γέρακας), από τις 09:00 έως 13:00.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του 1ου Συστήματος προσκόπων Παλλήνης.

.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...