Πέρασαν «κρυφό» πρόστιμο 1000 έως 10.000 ευρώ στα ακίνητα – Πως θα το γλιτώσετε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πέρασαν «κρυφό» πρόστιμο 1000 έως 10.000 ευρώ στα ακίνητα – Πως θα το γλιτώσετε

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 | 11:01 π.μ.

Όλα τα κτήρια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, χώροι καταστημάτων, κάθε κτίσμα με θέρμανση πρέπει να έχει από 1/1/2016 πιστοποιητικό επιθεώρησης του συστήματος θέρμανσης. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβλέπονται πρόστιμα που ξεκινούν από 1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 10.000 ευρώ.

Με βάση την κοινοτική νομοθεσία με την οποία εναρμονίζεται πλέον και η Ελλάδα όλα τα κτήρια με θέρμανση πρέπει να επιθεωρούνται υποχρεωτικά κάθε πέντε χρόνια στην περίπτωση που έχουν συστήματα λέβητα συνολικής ωφέλιμης ονομαστικής ισχύος από 20 ως 100 κιλοβάτ, ενώ για τα συστήματα άνω των 100 κιλοβάτ ο έλεγχος πρέπει να γίνεται κάθε δύο χρόνια.

Για όσους διαθέτουν συστήματα με καύσιμο αέριο οι επιθεωρήσεις προβλέπονται κάθε τέσσερα χρόνια.

toxrima.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...