Αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα – Ξεσηκώνονται οι Γονείς !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα – Ξεσηκώνονται οι Γονείς !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 | 8:51 π.μ.

Magical Snap - 2015.11.05 08.46 - 001

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα μετά την αδιαφορία των αρμοδίων για εύρεση λύσης στα προβλήματα του σχολείου:

Προς όλους τους γονείς κ κηδεμόνες


Μετά απ’ την αδιαφορία των αρμοδίων αρχών στα σημαντικά προβλήματα του σχολείου όπως:
1) η έλλειψη αλεξικέραυνων στις βαρέως τύπου αίθουσες
2) η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου
3) η υποχώρηση πατωμάτων σε ορισμένες σχολικές αίθουσες isobox
4) η μη λειτουργία κυλικείου ακόμα και για τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες των παιδιών και πολλά άλλα
Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων κ κηδεμόνων του 1 δημοτικού σχολείου αποφάσισαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 μετά την πρωινή προσέλευση των μαθητών να συγκεντρωθούν γονείς και σύλλογος στο Δημαρχείο Παλλήνης και να θέσουμε τα θέματα στον ίδιο το Δήμαρχο κο ΖΟΥΤΣΟ ως ένα πρώτο μοχλό πίεσης.
Θα θέλαμε σε αυτή την προσπάθεια να έχουμε την συμμετοχή και την αρωγή όλων των γονέων γιατί πρόκειται για την Ασφάλεια  και την Υγιεινή των παιδιών μας

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...